Gran final 'Nit de genis 2' a Santa Eulàlia

Els companys de Santa Eulàlia engeguen demà divendres a les 7h de la tarda, la gran final de la competició de talents que decidirà l'espectacle guanyador.

Per segon cop el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica es vesteix de gala perquè el joves del pobre veí demostrin les seves habilitats tal i com van fer en les tres semifinals que els han classificat. Els finalistes són:   Enric Vilageliu (curtmetratges), Mikel Adan (malabars) i El Combo (grup de jazz).

Hi haurà servei de barra amb cambrers, begudes, tapes i el que calgui, organitzada pels alumnes de segon de Batxillerat. Pots confirmar l'assistència a l'esdeveniment oficial del Facebook


EN QUÈ CONSISTEIX?

El concurs consisteix en fer quatre postes en escena amb quatre espectacles que competiran entre ells per aconseguir ser els més votats pel públic i el jurat. Aquesta darrera puntuació serà per un nou jurat que s’ha creat per fer una votació més neta i justa. El seu vot valdrà el doble que el del públic i, d’aquesta manera, es decidirà el guanyador: el Geni de Santa Eulàlia de Ronçana.


INFORMACIÓ | Santaka.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.