Primer torneig de futbol sala jove 'HATTRICK' [ANUL·LAT]

L'Esplai de Lliçà d'Amunt organitza un torneig de futbol sala per a joves el proper 30 i 31 de juliol a la pista de la Bombonera (darrera del Camp Municipal de Futbol). Els guanyadors obtindran i finalistes obtindran un premi en metàl·lic de 300€.

Per apuntar-te cal que tinguis un equip de futbol sala amb un màxim de 12 jugadors. Cada participant haurà de presentar una fotocòpia del DNI conjuntament amb els dorsal que portarà durant el torneig i s'haurà de designar un delegat d'equip que signarà la normativa. D'altra banda, la inscripció té un preu de 90€ si es fa abans del dimarts 5 de juliol i de 120€ si es fa més tard d'aquest dia.

El torneig compta amb diferents tipus de premi: Un premi en metàl·lic de 300€ per al primer classificat i guanyador, 100€ per al segon classificat i de 50€ per al tercer; també hi haurà trofeu per al màxim golejador del torneig, per al porter menys golejat i refrescs gratuït per al guanyador capaç de fer un hattrick durant un partit.

Durant tot el cap de setmana i durada del torneig hi haurà un servei de bar i vestuaris a disposició dels participants i el públic.

Pots apuntar-te a l'esdeveniment del Facebook o trucant a un dels números de telèfon següents: 647 514 572 (Marc), 637 789 657 (Luis), 610 704 045 (Roger).

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.