Avui El Galliner marxa de vacances

Durant el mes d'agost i fins el 12 de setembre, l'Espai Jove El Galliner estarà tancat per vacances però el bloc seguirà funcionant per portar-te totes les notícies, festes, activitats i Festes Majors que t'envolten.

Al Bloc no marxem de vacances, aquest mes d'agost farem una volta per totes les Festes Majors dels municipis del voltant destacant les seves millors activitats dedicades als més joves, concerts i sessions de Dj; com ja hem fet amb Bigues, Lliçà de Vall, Parets i Santa Eulàlia.

No ens podem oblidar del més important, casa nostra: la Festa Major de Lliçà d'Amunt, que porta per lema “Una Festa Major per llepar-se'n els dits!” on hi serem amb moltes sorpreses, destacant-te les millors activitats per que no se't passin i portant-te les fotos dels moments inoblidables.

D'altra banda, recuperarem totes aquelles festes i activitats que han marcat aquest curs per tornar-les a viure; i tots aquells consells i articles importants que s'han publicat en aquest web per que puguis recordar-los i posar-los en pràctica.

L'equip de l'Espai Jove s'acomiada fins el 12 de setembre i et desitja unes bones vacances i un bon estiu! Passeu-ho bé però amb precaució que us volem sencers!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.