Bus nit Festa Major de Granollers 2011

Els ajuntaments de Lliçà d'Amunt i de Santa Eulàlia de Ronçana posen en servei, per quart any consecutiu, el servei de Bus Nit per anar a la Festa Major de Granollers les nits del divendres 26 i dissabte 27 d'agost.

L'autobús sortirà des de la Plaça de l'església de Santa Eulàlia a partir de les 22h cada hora i farà parada als llocs habituals del mateix municipi i a Lliçà d'Amunt a La Cruilla, el Carrer Anselm Clavé amb Carrer Menorca, Costa can Puig i Carrer Major; i a la Carretera de Granollers.

La tornada serà a les 23h30, també cada hora, des de la rotonda de la Plaça de la Constitució de Granollers fins les 5h30 de la matinada. El servei està dedicat als joves tot i que el pot utilitzar tot aquell que ho desitgi.

El bitllet per trajecte costarà 1€ i no seran vàlides les targetes habituals i títols integrats de l'ATM (com T-10, T-Jove, etc) ja que aquest és un servei puntual que organitzen els Ajuntaments de Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia. D'altra banda, l'autobús disposarà d'un monitor per aclarir dubtes.

Aquesta Festa Major de Granollers deixa el cotxe a casa! 



INFORMACIÓ |  Ajuntament  |  Esdeveniment al Facebook |  Programa FM Granollers

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.