Festa Flaixbac a la FM de Lliçà d’Amunt

El dijous 8 de setembre el Vaparir Tour fa parada a la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2011. Carles Pérez, Andreu Presas i Roger Carandell portaran la millor música de tots els temps a aquest gran xou gratuït de Ràdio Flaixbac que començarà a partir de les 23h30 al Pinar de la Riera (entre l’Av. Paisos Catalans i el c/ Bosc de la Riera).

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza aquesta primera nit de Festa Major que començarà a les 8h30 amb els Dj residents del nostre poble: Dj Susi, Dj Ulises Morales i Dj Razorbleist per escalfar l'ambient amb èxits musicals. Tot seguit, a les 22h el concert de ‘Canal 69, un grup de Rock & Roll per continuar la festa. I a continuació, a partir de les 23h30, arriba el més esperat: la Festa Flaixbac: Tour Vaparir!

El Tour Vaparir és un Festival Itinerant que setmana rere setmana visiten una vila diferent de les terres catalanes. Organitzat per Fescat - Ràdio Flaixbac, ens portaran música disco amb un gran xou, amb clàssics del nostre temps i totes les novetats mundials, que comptarà amb la participació d'alguns dels seus Dj de més renom: Carles Pérez, Andreu Presas i Roger Carandell. A més, es repartiran diferents obsequis com samarretes i piruletes de la ma de les seves hostesses durant tota la nit.

Vols festa? Vols Tour Vaparir!


L'espot de la Festa Flaixbac 




Els Dj de la Festa Flaixbac

Carles Pérez va començar la seva trajectòria flaixera a l’emissora Flaix FM, pionera en la promoció de música dance al nostre país i alhora dotada d’un regust català i jove que la fan diferent de tota la competència, factor que possiblement explica el seu èxit. Ara en Carles dirigeix ‘El marí i la mare que el va parir’, el programa despertador de Ràdio Flaixbac, l’emissora germana de Flaix FM. De 6h a 10h del matí.

L’Andreu Presas és locutor de Ràdio Flaixbac des del 2006 i se’l pot sentir els dissabtes de 10h del matí a 3h de la tarda i els diumenges de 9h a 3h. I al Roger Carandell el podem escoltar, també a Ràdio Flaixbac, de dilluns a divendres de 10h de la nit a 1h de la matinada a la “Llista negra”.


INFORMACIÓ |  Esdeveniment oficial al Facebook  |  Vaparir Tour  |  Programa FM

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.