4a baixada de carretons

El diumenge 11, a partir de les 11h del matí es celebra la Quarta Baixada de Carretons, una cursa que s'ha consolidat com una de les activitats indispensables de la Festa Major de Lliçà d'Amunt. L'inici del circuit és a la rotonda del c/ Francesc Macià, baixant pels carrers Jaume I, Sant Baldiri, Baroina de Montbui, tornada al c/ Francesc Macià i l'arribada serà a la Plaça Julià Martí i Pou.

Es faran dues baixades no cronometrades en les quals es valorarà l'originalitat, el nombre de participants per vehicle, el disseny i l'ambientació, etc. Serà un jurat anònim qui s'encarregui de fer la valoració del carretó i triarà el guanyador.

La inscripció a la cursa, gratuïta i oberta a tothom, es pot fer de vàries maneres: la tradicional es farà el mateix 11 de setembre a la carpa situada a la Plaça Julià Martí i Pou (arribada del circuit) fins les 10h30 del matí; via correu electrònic o Facebook


El circuit


Característiques dels carretons

El carretó és creat per els participants, és a dir, construcció pròpia i amb bona dosi d'imaginació. Disposen obligatòriament de direcció, frens, un enganxall al davant i un mínim de tres rodes. De cara als participants, el vehicle tindran tots els ocupants que pugui aguantar (il·limitat) i l'edat mínima per participar és de 12 anys. És obligatori l'ús de casc i es recomanen proteccions com colzeres, guants, genolleres, etc.


INFORMACIÓ |  Colla de Carretons  |  Esdeveniment al Facebook  |  Programa FM

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.