Aquests dies de festa controla’t

Arriben dies de festa molt esperats per tots on tothom vol passar-s'ho bé. L'alcohol acostuma a ser un dels protagonistes d'aquestes nits on es beu amb major o menor moderació, però gairebé sempre és més del que estem acostumats. Des del Galliner et volem donar uns petits consells per fer que la nit no se't vagi de les mans.

Si tens menys de 18 anys no posis a ningú en un compromís per a que et compri alcohol. Tant el caixer del supermercat com els cabrers de l'Espai Barraques tenen totalment prohibit vendre begudes alcohòliques a menors.

Si decideixes beure, i ets major d'edat, fes-ho a poc a poc. La velocitat influeix tant com la quantitat que es consumeix.

Compte amb els medicaments! Qualsevol medicament barrejat amb alcohol pot tenir conseqüències que terminin en desastre.

Menja bé. Si tens l'estómac buit l'alcohol et podrà fer mal i el teu cos el notarà ràpidament.

Deixa el got sobre la taula. Si deixes la beguda a sobre de la taula, la barra o a terra, evitaràs el reflex de emportar-te-la a la boca de manera constant.

No barregis. Evita barrejar begudes durant la nit.

No condueixis. Si has begut és molt important que no agafis ni el cotxe ni la moto. Tot i que pensis que estàs bé i “jo controlo” no és veritat, els teus reflexes estan molt perjudicats per l'alcohol.

Nosaltres et recomanem no beure, o com a mínim que tinguis un consum responsable. Però si ho decideixes fer, compleix els consells per gaudir d'una bona nit.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.