Aquest cap de setmana s’obre el XVII Saló del Manga

El dissabte 29 d'octubre arrenca una nova edició del Saló del Manga a l'Hospitalet de Llobregat. A continuació et donem tota la informació que has de tenir per gaudir d'un cap de setmana Manga al 100%:

El Saló estarà obert al públic el dissabte 29, diumenge 30, dilluns 31 i dimarts 1 de 10h del matí a 9h del vespre. El preu és de 6€ per a tothom, però amb el Carnet Jove tens descompte i surt per només 4€. I si vas disfressat podràs entrar gratuïtament el dissabte.



Espais del saló
El saló estarà dividit en tres recintes diferents connectats amb un servei gratuït d'autobús (el ‘Mangabus’). Són els següents:

La Farga (C/ Barcelona, 2) serà l'espai central del Saló. Dins d'aquest recinte s'ubiquen els estands de les empreses expositores. A més tenen lloc les següents activitats: macroespai de videojocs, sala d'actes, exposicions de manga, tallers de jocs tradicionals japonesos, mangateka, taller de manga, taller d'aprenentatge de japonès, taller de modelisme, estand de firmes d'autors invitats, sala de premsa i zones de restauració.

El Poliesportiu del Centre (C/Riera de l'Escorxador, 15) destina la seva pista central a l'escenari del Saló. Allà tenen lloc els concursos de cosplay, karaoke, actuacions musicals i demostracions de cultura japonesa.

El Centre Cultural Barradas (Rambla Just Oliveras, 56) destinarà el seu auditori de 240 seients a les projeccions d'anime.


Horari al públic 
Dissabte 29 d'octubre: de 10h00 a 21h00
Diumenge 30 d'octubre: 10h00 a 21h00
Dilluns 31 d'octubre: 10h00 a 21h00
Dimarts 1 de novembre: 10h00 a 20h00


Preus de l'entrada
Entrada general: 6 € - Es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Manga. L'entrada serà únicament vàlida per a un dia, però amb la mateixa entrada es pot accedir als tres recintes del certamen.

Entrada amb descompte: 4 € - Exclusivament pels titulars del Carnet Jove, els quals podran adquirir les entrades a 4 € a les taquilles del Saló del Manga. L'entrada serà únicament vàlida per a un dia, però amb la mateixa entrada es pot accedir als tres recintes del certamen. Les taquilles estaran ubicades a La Farga. 

Els visitants del Saló del Manga que vinguin disfressats de personatges manga, anime o videojocs podran entrar gratis el dissabte 31 d'octubre als tres recintes del Saló. La caracterització cal que sigui integral, no val que la disfressa sigui parcial.


Com arribar 
Metro: Línea 1. Parades Rambla Just Oliveras / Avinguda Carrilet
Renfe: L'Hospitalet de Llobregat
FFCC: L'Hospitalet de Llobregat
Bus: L10, L12, L14, L15, L52, L82, L85, L'H1, L'H2
Cotxe: Ronda de Dalt. Sortida 14


INFORMACIÓ |  Ficomic  |  Carnet Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.