3r Torneig de futbol sala Nadal a Santa Eulàlia

Per tercer any consecutiu, els companys del Punt Jove de Santa Eulàlia de Ronçana organitzen un torneig de futbol sala per a joves aquest Nadal 2011-2012. 

El torneig es realitzarà al Pavelló poliesportiu de Santa Eulàlia de Ronçana els dies 28 de desembre i 4, 5, 7 i 8 de gener en horari de 16h a 23h (excepte els dies 5 i 8 que s'acabarà abans).

Els equips han de ser de 7 a 10 jugadors i hauran d'abonar 100€ d'inscripció (cada equip). A més a més, aquest any s'haurà de pagar 50€ més de fiança, el que fa un total de 150€ per inscriure's. Aquests 50€ de més no es retornaran a l'equip si durant el torneig hi ha hagut baralles o si no es presenta a algun dels partits. Però si no passa res d'això, es retornaran els diners al finalitzar el torneig.

Per inscriure el teu equip al torneig t'has de dirigir al Punt Jove de Santa Eulàlia de Ronçana. Al C/ Mestre Joan Batlle i Rosa s/n (Antiga Biblioteca). Dimarts, dimecres i dijous de 17h00 a 20h00 i divendres de 10h00 a 14h00.


INFORMACIÓ |  Santaka Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.