'Els Catarres' en concert a l'Aliança

El dissabte 7 de gener el grup de Folk català Els Catarres visita Lliçà d'Amunt per presentar el seu primer disc "Cançons 2011". El concert s'emmarca dins del Cicle MUDA'T de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

El grup que va néixer a la nostra comarca presentarà, a partir de les 23h a l'escenari de l'Ateneu l'Aliança, el seu nou disc desprès del gran èxit de la cançó 'Jenifer' el passat estiu.

Es tracta d'un recull de cançons que formen un projecte fàcil, sense amplificadors ni complicacions per portar a bars arreu de la comarca. Es pot descarregar el disc sencer a la seva pàgina web oficial.

Les entrades
Les entrades són a la venda des del passat 12 de desembre a l'OAC de l'Ajuntament, el preu és de 8 euros si es compren anticipadament, per a socis i sòcies de l'Aliança i per a persones amb els carnets d'El Galliner i/o la Biblioteca Ca l'Oliveres; i de 10 euros si es compren a la taquilla de la sala el mateix dia del concert.

Els Catarres
Els Catarres és un trio musical força peculiar: un guitarrista que canta, un contra-baixista i un acordionista que amb els peus toca el bombo i la pandereta. Va néixer a finals del 2010 i des de l'èxit del seu primer concert i del seu primer single Jenifer no ha parat de tocar arreu dels països catalans donant a conèixer la seva peculiar proposta de folk festiu. És un dels directes més atractius i festius de l'actual escena musical catalana.

L'èxit musical del grup: "Jenifer"

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.