David Morales és el Jove Galliner de l'Any 2011

Aquest any la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament ha iniciat el I Certamen Jove Galliner de l'Any atorgant el premi a David Morales, jove de 19 anys del municipi. Un reconeixement a la seva excel·lent tasca realitzada a l'àrea de Joventut durant el 2011 i la seva implicació al poble en tot.

El certament aquest any s'ha fet de manera improvisada veient la necessitat de que el David Morales fos distingit d'alguna manera. El jove fa anys que participa en el desenvolupament de diverses activitats per Lliçà d'Amunt, però aquest 2011 ha participat molt activament, sobre tot impulsant aquesta pàgina web i les xarxes socials del Galliner. El premi es va entregar el passat 30 de Desembre al Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2011.

El premi 'Jove Galliner de l'Any'
El reconeixement, que té validesa d'un any, s'atorga al jove que participa activament dins la Regidoria de Joventut i l'Espai Jove El Galliner o a aquell que s'involucra socialment al municipi. Les bases del concurs seran publicades en breu al Bloc i al Facebook del Galliner per a que tots els joves del municipi pogueu optar a ser Jove de l'Any. El guardonat serà fet public al Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Lliçà d'Amunt.

La notícia al diari 'El 9 Nou'
"David Morales, de Lliçà d’Amunt, Jove Galliner de l’Any 2011"
"David Morales de Lliçà d’Amunt ha estat reconegut com a Jove Galliner de l’Any 2011, un distintiu que ha atorgat per primera vegada la regidoria de Joventut del municipi." [Edició del Dij. 5/01/2012 V.O]

Llegeix l'article sencer a El 9 Nou digital


El guardó a Vallès Oriental Televisió (VOTV)

Notícia emesa a l'informatiu del dijous 10 de gener de 2012 a l'Info Vallès (VOTV)

1 comentari:

  1. Aprofito aquest espai per comentar que, tal i com vaig dir i no s'ha emès, estic molt agraït de que se m'hagi entregat aquest premi. Però jo no faig aquesta feina esperant res a canvi, ho faig simplement per què m'agrada. També és cert que s'ha de promoure el voluntariat entre la gent jove, però en qualsevol cas no penso que mereixi obligatòriament un premi a la meva tasca, com sembla que digui al reportatge, aquest va ser un fragment dins d'un context sobre el voluntariat dins l'entrevista. Només aclarir aquest aspecte que em sembla important.

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.