Dissabte de concerts a la FM d'hivern de Parets

Aquest dissabte es celebra la Urban Night'12 a Parets del Vallès, una nit jove de concerts que s'endinsa dins la Festa Major d'Hivern de la ciutat. Els concerts, que començaran a les 23h45 al Pavelló Municipal d'Esports, tindran com a protagonista les actuacions dels grups PulpoPop i Bhúos.



23h45  Concert de PulpoPop
Qui ha vist en directe els Pulpopop els ha definit com a originals, frescos, agosarats, surrealistes, innovadors.... S'amaguen darrera unes ulleres fosques i uns vestits de coronels galàctics però es deixen "despullar" amb les seves cançons. Algunes lletres punyents de les cançons es combinen amb d'altres de més iròniques i sempre amb espurnes d'humor com si el concert fos una sola història o un melodrama.

  ► Escolta les seves cançons a MySpace i segueix-los al Facebook


01h30  Concert de Búhos (grup de versions)
Són el màxim exponent del barcelonisme amb les seves cançons dedicades el Barça. Van nèixer fa un parell d'anys amb el propòsit de fer una festa de cada concert amb un conjunt de cançons que barregen perfectament lletres treballades, melodies contagioses i guitarres afilades.


Organitza: Ajuntament de Parets del Vallès i Comissió de Festes.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.