La targeta T-12 amplia la cobertura i serà valida fins a fer els 14 anys

TLA - TRANSPORTS DE LLIÇÀ D'AMUNT:
Tots aquells joves que disposin d'una targeta de transport T-12 i hagin fet els 13 anys al llarg del 2011, poden demanar una ampliació ja que l'ATM ha decidit allargar la cobertura de la targeta un any més, és a dir, fins complir els 14 anys.

El tràmit s'ha de fer mitjançant fax (al número 938 613 815) o correu electrònic (amtu@t-12-cat) adjuntant les següents dades: nom i cognom, DNI o passaport, telèfon de contacte, adreça i població on resideix el jove per la qual se sol·licita la targeta.

Un cop fet aquest tramit, la targeta de transport infantil serà automàticament renovada amb l'ampliació de la data de caducitat i enviada al domicili del sol·licitant, sense cap cost afegit.

La targeta infantil T-12
La targeta T-12 es un títol personalitzat que s'ha de validar a cada viatge i que només la pot fer servir el titular. Poden ser titulars d’aquesta targeta tots els nens i les nenes de 4 a 13 anys. Aquesta permet fer de forma gratuïta un nombre il·limitat de desplaçaments en els mitjans de transport integrats.

El cost per la gestió i tramitació de la targeta és de 35 euros que s’abonaran en un únic pagament inicial i no té cap cost de renovació.


INFORMACIÓ |  Transports de Lliçà d'Amunt (TLA)  |  AMTU  |  T-12.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.