"Iranians, mai bombardejarem el vostre país, us estimem"

El missatge "Iranians, mai bombardejarem el vostre país, us estimem" pertany a la campanya 'We love you' duta a terme per Roni Edri (un professor i pare de família d'Israel), davant la tensió de guerra entre els governs d'Iran i Israel.

Aquesta campanya consisteix a enviar missatges d'amor al poble iranià amb la finalitat d'expressar que aquest no és un conflicte entre tots dos països:


Perquè hi hagi una guerra entre nosaltres, primer hem de tenir por uns d'uns altres, odiar-nos. Jo no tinc por i no us odio. En ocasions veig a un iranià en la televisió que parla de guerra, però estic segur que no representa a tota la gent d'Iran. Si vostès veuen a algú en la televisió parlant de bombardejar-los els asseguro que no representa a tota la gent d'Israel”.



Aquest tipus d'accions ens reafirmen en la idea del poder que tenen les xarxes socials per a la societat. Des del punt d'unir persones i fer que ens sentim vinculats a les circumstàncies o aconteixements que puguin passar en altres punts completament agens a nosaltres.

No creguis que per estar en un lloc petit, o per no conèixer ningú, no pots influir amb una bona idea o generar un gran canvi. Avui tenim tots els mitjans, eines i canals que ens poden ajudar a que la nostra petita idea arribi a milions de persones.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.