Concert d'Hotel Cochambre a l'Ateneu l'Aliança

El proper dissabte 5 de maig la festa està assegurada a Lliçà d'Amunt amb el concert del grup català de versions Hotel Cochambre a l'Ateneu l'Aliança. L'espectacle començarà a les 23h a la sala de l'Aliança amb un preu de 10€ i de 8€ per als socis de l'Ateneu.


Amb una barreja de música versionada i humor fan un espectacle únic amb el que cap espectador poc quedar-se indiferent. Canten cançons d'ara i sempre d'una manera divertida entre les que es troben les millors de El canto del loco, Estopa, El Barrio, Sopa de Cabra, Mecano, Joaquin Sabina, Fito y Fitipaldis, etc.

Hotel Cochambre és un hotel que va haver de tancar les seves portes i sense estrelles. Un conserge i els seus quatre botons a l'atur, que, armats de valor, van llançar-se a interpretar els temes dels inquilins més famosos que un dia es van allotjar al seu hotel.


CONCERT D'HOTEL COCHAMBRE
23h Dissabte 5 de maig
Ateneu l'Aliança (Lliçà d'Amunt)
Entrada: 10€


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.