Taller de cangur 2012

Estàs pensant treballar de cangur? El proper divendres 11 t'ensenyarem nocions bàsiques del què és treballar de cangur: què fer quan el nen es posa malalt, com fer que faci les seves obligacions de manera divertida, com tractar-lo i com fer que estigui còmode sense els seus pares; també aprendràs jocs i altres recursos que t'ajudaran molt en la teva feina.

NOTA: El Taller de cangur d'aquest divendres queda suspès per falta de participació. Si el vols fer pots posar-te en contacte amb nosaltres i, quan tinguem un mínim de participants, el durem a terme. Gràcies!

El taller tindrà una durada de tota la tarda, de 17h a 20h, és gratuït però cal inscripció prèvia al Galliner, trucant al 93 860 70 01 o via correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat. Hi ha places limitades, així que afanya't si no vols perdre la teva!


Consells bàsics per fer de cangur
Per ara, et deixem uns petits consells que t'ajudaran a posar-te en la pell dels pares del nen que cuidaràs. Per què haver de deixar la responsabilitat d'un fill a una persona que no sigui de la família és una decisió molt important per als pares, però de vegades no tenen un altre remei.
Mira de dir-li a tothom que vols fer de cangur, mai se sap si l'amic d'un conegut et necessitarà. Els pares acostumen a buscar gen propera en la que puguin confiar. Pensa que no deixaran el seu fill a qualsevol.
A l'hora de l'entrevista sigues natural, explica-hi al teva experiència, digues que has fet un taller i tens nocions bàsiques de com cuidar a un nen, etc. Si el petit de la família és a l'entrevista, intenta connectar amb ell a la primera, això els pares ho tenen molt en compte.
Un cop estiguis amb el nen/nena, mira de ser alegre i transmet-li optimisme, per què de tu dependrà la seva actitud. La responsabilitat no vol dir que hagis de ser estricte, si és així el nen ho refusarà.
Has de seguir les normes que posin els pares, però també has de ser una persona que actuï amb iniciativa i puguis resoldre els possibles problemes. Es tracta de que tu et quedis amb el nen, no de que estiguis trucant a la mare constantment per demanant-li consell.

Aquests i molt consells més, divendres a partir de les 5h de la tarda al Galliner!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.