ADFT 2012: Jornada professional de videojocs a Santa Eulàlia

Dissabte 12 de maig és celebra al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana el Arkham Fighting Digital Tournament 2012 (ADFT), un torneig de lluita que convoca als millors jugadors de l'estat Espanyol.

A la festa de l'ADFT es realitzaran tres tornejos: Golden Match i les Epic Battles, combats que enfrontaran els adversaris més votats pels assistents i l'organització, on competiran per demostrar qui és el millor de la jornada. Els campions s'emportaran la glòria i els premis a casa.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar, exposició d'arcades vintage, taula d'un tècnic informàtic especialitzat amb Freeplays durant tota la jornada i, per primera vegada, les finals dels tres tornejos reunides al capdavall de la jornada.

A més, aquest any la festa dels videojocs tindrà el suport d'ARC SYSTEM WORKS EUROPE, la qual cosa assegura marxandatge oficial pel premi del torneig de Guilty Gear.

Aquesta activitat va ser proposada per un grup de joves del municipi i escollida a la 7a edició del Procés de Participació que organitza el Servei de Joventut de Santa Eulàlia entre tots els joves del municipi.

Horari de l'ADFT 2012
  09h00  Obertura de portes
  09h30  Eliminatòries: Guilty Gear Accent Core plus + Golden Match
  12h00  Eliminatòries: The king of Fighters XIII + Golden Match
  15h30  Descans
  16h00  Super Bracket: Super Street Fighter IV Arcade Edition
  19h30  Finals: Guilty Gear Accent Core plus + Epic Battles
  20h30  Finals: The King of Fighters XIII + Epic Battles
  21h30  Finals: Super Street Fighter IV Arcade Edition + Epic Battles
  23h00  Entrega de premis i comiat


INFORMACIÓ |  Santaka Jove  |  ADFT 2012 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.