Roca Umbert organitza un Campus de Rock per a joves aquest estiu

Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers realitzarà per aquest estiu un campus o casal de Rock amb diverses activitats i formacions en l'àmbit musical per nens i joves.

Aquestes noves activitats musicals per joves es troben dins del projecte de la nova sala de concerts NAU B1 del qual vam parlar fa un temps i fan concerts cada cap de setmana.

Les inscripcions i matrícules es poden fer a les oficines de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Avinguda Enric Prat de la Riba, 77) de dilluns a divendres de 10h a 19h; per telèfon al 93 879 22 95 o mitjançant correu electrònic: info@naub1.cat.

Cursos
INICIACIÓ A LES TÈCNIQUES DE SONORITZACIÓ D'ESPECTACLES MUSICALS
Objectius: Efectuar una panoràmica general sobre els principis físics del so, el funcionament, arquitectura i operació dels equips tècnics utilitzats en l'espectacle en viu, mantenint sempre present la finalitat artística de la gestió del so a l'espectacle.
Adreçat a: Persones que es volen iniciar en l'àmbit de la sonorització de l'espectacle en viu.
Dates: Del 25 de juny al 6 de juliol
Horaris: De dilluns a divendres de 17:00 a 20:30h
Preu: 225€
Preu reduït: 200€ (entitats locals, escoles de música i TR3SC)

Tallers
INICIACIÓ A LES TÈCNIQUES DE DJ
Objectius: Dotar als assistent dels recursos i coneixements necessaris per poder seleccionar els equips en funció de les seves característiques, realitzar el connexionat dels mateixos, planificar la sessió de mescla i executar-la aplicant les tècniques bàsiques de sincronització i mescla.
Adreçat a: Persones que es vulguin iniciar en el món del DJ
Dates: Del 23 al 27 de juliol
Horaris: De dilluns a divendres de 17:00 a 20:00h
Preu: 225€
Preu reduït: 200€ (entitats locals, escoles de música i TR3SC)

FOTOGRAFIA D'ESPECTACLES MUSICALS
Objectius: Explicar el funcionament bàsic de la càmera i donar a conèixer les dificultats bàsiques a l’hora de realitzar una fotografia en l'espectacle en viu.
Adreçat a: Persones amb coneixements bàsics de fotografia.
Dates: Del 12 al 16 de juny. Pràctica final a les 18h en concert.
Horaris: Tots els dies de 18:30 a 20:30h
Preu: 125€

GESTIÓ DE PROJECTES MUSICALS
Objectius: Definir les línies bàsiques en la gestió d'un projecte musical.
Adreçat a: Músics que volen definir i aclarir la gestió del seu projecte, però també a tots aquells interessats en management artístic en general.
Dates: Del 2 al 30 de juny
Horaris: Tots els dissabtes de 10:00 a 13:30h
Preu: 225€
Preu reduït: 200€ (entitats locals, escoles de música i TR3SC)

HOME STUDIO
Objectius: Poder afrontar petits projectes d'enregistrament i mescla satisfent al màxim els requeriments artístics. Proporcionar a l'assistent els coneixements bàsics per comprendre l'estructura, el funcionament i els components que configuren un “Home Studio”.
Adreçat a: Músics no professionals i interessats en general que es vulguin iniciar en el món del “HomeStudio” per realitzar el seus propis enregistraments sonors.
Dates: Del 16 al 20 de juliol
Horaris: De dilluns a divendres de 17:00 a 20:30h
Preu: 225€
Preu reduït: 200€ (entitats locals, escoles de música i TR3SC)

Places limitades. La realització dels cursos se supedita a la inscripció del nombre mínim d'alumnes fixat en la convocatòria. Si el nombre d'alumnes no arriba al mínim fixat, el curs es podrà anul·lar. L'anul·lació d'un curs dóna dret als alumnes matriculats a sol·licitar la devolució de la matrícula.


INFORMACIÓ |  Nau B1: Formació

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.