Tardes Joves: del 14 al 20 de maig

Cansat sempre de fer les mateixes coses? Ja no saps què fer amb els teus amics? Surt de casa i vine al Galliner a passar una bona estona fent diferents tallers i activitats. Aquesta setmana es presenta així:

DILLUNS 14
Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Assessoria laboral per a joves: Busques feina? Vols millorar o fer-te un currículum? Tens dubtes sobre el món laboral? Si necessites una assessoria personalitzada, vine al Galliner i el nostre assessor del SEOVT t'ajudarà. De 17h a 20h. Demana cita prèvia al Galliner, per telèfon al 96 860 70 01 o via correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat. +Informació

Tarda de cinema: Vols gaudir d'una bona pel·lícula? El Galliner es transformarà en una sala de cinema jove. La pel·lícula ha estat triada pel joves de l'Espai Jove. A les 17.30h. Activitat gratuïta.

Xerrada Realitats del Món: Amnistia Internacional (Gra): Aquesta activitat pertany al cicle de xarrades sobre les realitats del món de l'Equipament Juvenil El Gra de Granollers. A partir de les 19h30 a Can Jonch: Centre de Cultura per la Pau (Granollers). +Informació

Taller de polseres de fil: Vols fer-te una polsera personalitzada amb els colors del teu equip, o simplement els que més t'agradin? Al Galliner t'ensenyarem a fer-te una, amb una tècnica ben fàcil. A les 17.30h. Activitat gratuïta.

Taller de manicura: Vols lluir unes ungles ben cuidades? Saps com has de cuidar les teves mans? En aquest taller aprendràs a cuidar-te les ungles, tant siguis noi o noia, i, si vols, a pintar-te-les. A les 17.30h. Activitat gratuïta.

III Concurs Fam@Cova (Bigues):  Un concurs de ball on els participants demostraran les seves habilitats rítmiques i musicals. A partir de les 17 hores al Parc de Can Badell de Bigues i Riells. +Informació

Concert gratuït per l'Ascensió (Granollers): Concert de la 'Kinky Beat' i la 'Bundu Band' a la nova sala de concerts de Granollers NAU B1 situada a Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El concert gratuït dona el tret de sortida a la festivitat de l'Ascensió. A partir de les 23h. +Informació


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.