Diumenge de competició de BMX i MTB a Lliçà de Vall

El diumenge 27 de maig s'organitza a Lliçà de Vall, amb la col·laboració del Casal de Joves El Kaliu, una competició de bicicleta en dues modalitats: MTB i BMX.

La festa dels salts i les peripècies en bicicleta començarà a les 10h del matí al "Campillo" (al costat del Camp de Futbol) de Lliçà de Vall.


Per poder participar has d'estar a primera hora, a les 10h, i el preu de la inscripció és de 6€ i inclou participar a la competició i el dinar (botifarra i beguda) per fer-ho tots plegats.  D'altra banda, també es comptarà amb música, Zona Chill, bar, barbacoa i beatbox a mans d'HP.

Hi haurà premis per als guanyadors i els 3 primers de la competició de BMX i per als 3 primers de la de MTB. Els premis encara estan per concretar, però hi pot haber material per la bici, samarretes, etc. per als participants i premi especial al Best Trick!

És necessari que si ets menor d'edat portin una autorització degudament signada pel pare, mare o tutor legal per tal de formalitzar la inscripció.


Horari
  10h00  Inscripcions
  11h00  Entrenament BMX
  11h30  Competició BMX
  12h30  Entrenament MTB
  13h00  Competició MTB
  14h00  Dinar
  16h00  Entrega de premis. Zona Chill.
  18h00  Fi de la jornada


INFORMACIÓ |  Casal de Joves El Kaliu

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.