Terrassetes d'estiu 2012 a Bigues

El Col·lectiu JB de Bigues i Riells torna a obrir, un any més, tots els divendres les seves terrassetes d'estiu al parc de Can Badell a partir de les 23h30.

Amb la caloreta sempre ve més de gust fer la cervesseta i el còctel a la fresca assegut a un lloc envoltat de natura on hi sona bona musica, s'hi fan sessions de Dj, concerts, espectacles etc.

DIVENDRES 25 DE MAIG
La primera festa a la terrasseta serà aquest divendres, 25 de maig, amb la retransmissió de Final de la Copa del Rey de Futbol: Barça - Athletic a pantalla gegant. Això serà a partir de les 21h i fins les 2h de la matinada al Parc de Can Badell (davant del Pavelló d'Esports).

DIVENDRES 1 DE JUNY
El segon divendres de terrasseta transformarà el Parc de Can Badell (davant el Pavelló d'Esports) en un Karaoke jove. Qui és el guapo o la guapa que s'atrevirà a cantar "bailando voy", "antes muerta que sencilla, "amante bandido", etc? Aneu practicant a casa! S'aconseguira que plogui?

DIVENDRES 8 DE JUNY
La segona terrasseta d'aquest estiu ja és aquí. Aquest divendres 'Beach Party!' amb els Dj residents de les terrasetes. Es hora de treure de l'armari aquells vestits de platja, camises "florejades" o amb palmeres, els barrets de palla, etc.

Terrassetes d'Estiu 2012
Divendres 25 de maig
Divendres 1 de juny
Divendres 8 de juny
Divendres 15 de juny

  ► Segueix les Terrassetes d'Estiu 2012 a l'esdeveniment del Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.