Campaments d'Estiu 2012

Els Campaments d'Estiu és una activitat que organitza el Grup d'Esplai de Lliçà d'Amunt des dels seus orígens. Durant 8 dies, del 21 al 28 de juliol, els joves marxareu a realitzar activitats de lleure convivint entre  companys i monitors envoltats de natura.

Poden participar nens i nenes que aquest curs hagin cursat de 2n de primària a 4t d'ESO. Dels més petits, només poden participar els nens i nenes que van regularment a l'Esplai, de P5 a 1r de primària.

Aquest any el destí és el campament Mas Hostalets-Turó de l'home, situat a Les Llosses, comarca del Ripollès.

Inscripcions
Les inscripcions es fan des del passat dia 7 al proper 28 de maig de dilluns a divendres de 9h a 14h i dilluns i dijous de 16h a 19h a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, o bé del 25 de juny al 12 de juliol a l'Escola Països Catalans en horari de Casal (de 8:30 a 16:30h).

El darrer dia per fer la inscripció és el 12 de juliol, que és quan l'Esplai farà la reunió informativa dels Campaments. Hi ha places limitades.


Reunió informativa per a les famílies
La reunió informativa sobre els Campaments 2012 serà el dijous 12 de juliol a les 8h del vespre a l'Esplai (c/d'en Bosch, s/n, al costat de l'Església). En aquesta reunió es presentaran els monitors i monitores de cada grup i s'explicarà el funcionament dels campaments, què s'ha de portar, etc.

L'assistència és molt important ja que els pares i monitors es coneixeran i les famílies podran preguntar els dubtes que tinguin sobre l'experiència.


Per a més informació pots dirigir-te a l'Esplai mitjançant el telèfon 93 841 56 95, via correu electrònic bustia@esplaillica.cat o a la pàgina web del Grup d'Esplai.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.