Tardes Joves: del 21 al 27 de maig

Cansat sempre de fer les mateixes coses? Ja no saps què fer amb els teus amics? Surt de casa i vine al Galliner a passar una bona estona fent diferents tallers i activitats. Aquesta setmana es presenta així:

DILLUNS 21
► INICI PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS PQPI: +Informació
► INICI PERÍODE DE MATRICULACIÓ AL BATXILLERAT: +Informació
► INICI PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS FP DE GRAU MIG: +Informació

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho! 

DIMARTS 22
Taller de cartell per la porta: Vols personalitzar la porta de la teva habitació amb un cartell original en el que posi el teu nom? En aquest taller aprendràs a crear-lo amb Goma Eva i pintures. A les 17.30h.


Xerrada Realitats del Món: Amics de l'Àfrica (Gra): Aquesta activitat pertany al cicle de xarrades sobre les realitats del món de l'Equipament Juvenil El Gra de Granollers. A partir de les 19h30 a Can Jonch: Centre de Cultura per la Pau (Granollers). +Informació


Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!


Taller de reciclatge de roba: Ara que arriba la calor, potser que hagis de revisar el teu armari... Porta allò que no t'agradi i veurem quins canvis podem fer per a ho puguis aprofitar. Transforma pantalons en faldilles, pinta les teves samarretes... Fins a on arribarà la teva creativitat? A les 17.30h.

Terrassetes d'estiu a Bigues:  
Música, festa i futbol (final de la Copa del Rey entre el Barça i l'Athletic) a l'aire lliure al Parc de Can Badell de Bigues i Riells. A partir de les 21h. Organitza: Col·lectiu JB. +Informació

Final de la Copa del Rey Barça - Athletic al Kaliu:  
El grup de joves Ràdio Gansa retransmetran d'una manera molt especial i en directe el partit de la final de la Copa del Rey entre el Barça i l'Athletic al Kaliu. A partir de les 22h. +Informació

BIERGARTEN a l'Ateneu l'Aliança:
Arriba la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt. Concerts, música, cervesa, festa, tapes i activitats a l'Aliança. A partir de les 19h a l'Ateneu l'Aliança.


BIERGARTEN a l'Ateneu l'Aliança (2a part): Arriba la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt. Concerts, música, cervesa, festa, tapes i activitats a l'Aliança. A partir de les 17h a l'Ateneu l'Aliança.

Competició de MTB & BMX a Lliçà de Vall: Competició de les dues modalitats de bicicleta MTB i BMX al Campillo de Lliçà de Vall. Hi haurà premis, música, dinar, etc. Inscripcions a les 10h del matí. +Informació




0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.