MUSIK N VIU 2012 a Granollers

Per vuitè any consecutiu, la ciutat veïna organitza el pròxim 29, 30 de juny i 6 i 7 de juliol una nova edició del Festival ‘Musik n viu’ al Parc Firal de Granollers. Aquesta festa de la música ofereix una proposta d'oci nocturn totalment gratuïta amb grups musicals de diferents tendències dedicada als joves.

Aquesta edició portarà al Parc Firal 20 grups musicals. El Festival està promogut pel Gra i coorganitzat per les entitats juvenils Street Stylers, Jovent Ignorat, Farmer Promotions & Management i Diables de Granollers.


El 'Musik n Viu' es divideix en quatre nits: divendres 29, dissabte 30 de juny i divendres 6 i dissabte 7 de juliol. Els concerts i Dj començaran a partir de les 22h i els grups són els següents:

Divendres 29 de juny
  Dj Abel Almena
  Núria Swan
  Patrizze
  Fresh Team

Dissabte 30 de juny
  Obrint Pas
  La Raíz
  Showarma
  Els Faläfels
  Los amantes de tu hermana

Divendres 6 de juliol
  Kop
  Breakdown Collapse
  Seek 'Em All
  Korruption Found
  Red Raw

Dissabte 7 de juliol
  Dennis Alcaponne
  Winston Reedy
  Sr Wilson
  Freedom Street Band
  Luv Messenger Sound
  Made in China

Segueix el festival a la pàgina oficial o a l'esdeveniment de Facebook


INFORMACIÓ |  Festival Musik n Viu 2012  |  Gra Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.