Nits a la piscina 2012

Juliol és el mes en el què comencen les vacances d'estiu, les sortides a la platja i a la piscina i la festa a les nits. Però no només destaca per això, també per les tant esperades Nits a la Piscina de Lliçà d'Amunt. A partir d'aquest divendres 6 de juliol, i durant tot el mes, la Piscina Municipal obre les seves portes les nits de divendres de 21h a 1h de la matinada.

Banya't de nit a la piscina, amb els teus amics, inflables dins l'aigua, un refresc, la millor música d'ambient i activitats diverses per passar la nit. El preu d'entrada és d'1 euro per als socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la Piscina Municipal i menors de 12 anys; i de 2 euros per als no socis i adults. No t'ho pots perdre!

Un any més, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt aposta per aquesta activitat lúdica i nocturna dins la piscina, un lloc on refrescar-te amb jocs aquàtic, taller i d'altres activitats i passar una bona estona amb bona companyia per gaudir de les nits d'estiu.


Important!
Si tens menys de 14 anys, vine acompanyat d'un adult.
Porta el DNI, se't pot demanar.
Porta roba de bany i calçat adequat per la gespa.
No es poden entrar begudes de cap tipus i només es pot fumar en zones habilitades com el bar.
● S'han de seguir sempre les indicacions dels socorristes. 
●  Un cop superat l'aforament del recinte, no serà possible l'entrada de cap persona fins que ho determini el personal de control d'accés.
Entrada: 1€ socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la Piscina Municipal i menors de 12 anys; i 2€ no socis i adults. Cal portar el carnet d'abonat per gaudir del descompte.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.