Tardes Joves: de l'1 al 19 d'Octubre


Ara que tens totes les tardes lliures et quedaràs a casa? Aprofita el bon temps i surt al carrer amb els teus amics i vine a l'Espai Jove a passar la tarda o a fer els tallers que oferim. Recorda que obrim de 4h30 de la tarda a 8h del vespre!

DILLUNS 1
Taller de clauers personalitzats: Cansat o cansada del teu clauer? Vine i fes-te un de nou, personalitzat amb botons, feltre i bijuteria. Tu porta la creativitat, que nosaltres et posem el material. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Cineforum: 'Requiem por un sueño': Del director Darren Aronofsky, any 2000. No et perdis aquesta sorprenent pel·lícula que tracta de tres joves que volen millorar el seu futur traficant amb drogues, però... els hi sortirà com havíen pensat? A les 16.30h.

Túnel del terror 2012: "El circ d'en Pazzo" (Santa Eulàlia): Els joves de Santa Eulàlia organitzen aquest el seu Túnel del terror 2012: "El circ d'en Pazzo". Estàs disposat a passar una nit de terror de la mà d'un circ molt especial que us farà morir de riure? +Informació


Golden Jam Festival (Parets del Vallès): L'Ajuntament de Parets del Vallès organitza la segona edició del Golden Jam Festival, una festa de graffity i hip-hop que tindrà lloc al Casal de Can Bujtosa de 18h a 2h de la matinada. +Informació


Taller de rastes i trenes: Vols un canvi de look? No et perdis el taller de rastes i trenes de fils. Apren a decorar-te el cabell i estar a la última. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Assessoria Laboral: Demana hora i podràs resoldre totes les consultes que tinguis en quant a feina, així com millorar el teu currículum. De 16h a 19h.

Cineforum: 'El club de la lucha': Del director David Fincher, any 1999. Has sentit a parlar del club de la lluita? La primera regla és que ningú parla sobre el club de la lluita... A les 16.30h.


Taller de xapes: Vols una xapa personalitzada? Dons al Galliner tindràs la oportunitat de fer-te la teva, al teu gust. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Berenar saludable: Vine a celebrar amb nosaltres el dia mundial de la alimentació, amb un berenar saludable. T'ensenyarem com menjar sa i bo alhora. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Taller de carioques: T'atrauen els malabars? Vine al nostre taller de carioques i t'ensenyarem a construir-te una. També aprendràs les passes bàsiques per moure les teves carioques al so de la música. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Taller de Fofulapiz. Dia Nacional del Càncer de Mama: Saps que és una Fofulapiz? Vine i crea la teva per celebrar el dia nacional del càncer de mama. A les 16.30h. Taller gratuït però amb inscripció prèvia.


Informa't de totes les activitats a l'Agenda

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.