Concurs de disseny per decorar el nou Espai Jove

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt convoquem un concurs de disseny de vinils per decorar les parets interiors i exteriors del nou Espai Jove El Galliner a l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

L'objectiu del concurs és el de crear una imatge en format de vinils decoratius per la nova sala de l'equipament, sota la temàtica "Joves i oci", amb els que els joves usuaris i usuàries us pugueu sentir fàcilment identificats.


El disseny de la imatge, creada per joves d'entre 16 i 30 anys, podrà ser realitzat tant en ordinador com a mà (en qualsevol tècnica de dibuix) i ha de figurar escrit "Espai Jove El Galliner".

La imatge guanyadora del concurs rebrà un curs intensiu al juliol (a escollir entre còmic, manga i creació de personatges) cedit per l'Escola Joso, especialitzada en còmic, valorat en 275 euros i es passarà a vinil la seva imatge formant part de la decoració exterior i/o interior de la sala d’Espai Jove. Les imatges que quedin en segon i tercer lloc també es passaran a vinil formant part de la decoració exterior i/o interior de la sala.

PREMI CEDIT PER L'ESCOLA JOSO
Premi cedit per l'Escola Joso
El període de lliurament d'imatges finalitza el 5 de novembre. Aquestes es poden lliurar via correu electrònic a l'adreça elgalliner@llicamunt.cat o en un sobre tancat a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament.

   ► BASES DEL CONCURS DE VINILS


ORGANITZA |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.