Tardes Joves: del 22 al 31 d'octubre

Ara que tens totes les tardes lliures et quedaràs a casa? Aprofita el bon temps i surt al carrer amb els teus amics i vine a l'Espai Jove a passar la tarda o a fer els tallers que oferim. Recorda que obrim de 4h30 de la tarda a 8h del vespre!

Torneig de Pong Pong: Apunta't al torneig del Galliner i demostra si ets el o la millor jugant a ping-pong. Optaràs a un premi. Inscripcions el mateix dia de 16h a 17h30. El torneig començarà a les 18h.

Taller de fermalls de feltre: Estàs avorrit o avorrida dels teus texans, la jaqueta, la bossa... No et preocupis perquè al Galliner et proposem un taller de fermalls de feltre amb els que podràs decorar i personalitzar tot allò que vulguis. A les 16h30. Taller gratuït.

Taller de creació de personatges de còmic: Adreçat a joves a partir de 12 anys i  a càrrec de Fèlix Herrero , especialista en còmic. De 17h a 19h a la Biblioteca Ca l'Oliveres amb inscripció prèvia.

Taller de perruqueria: S'apropa el cap de setmana i tu amb aquest cabell? No t'amoïnis que encara estàs a temps d'apuntar-te al taller de Pentinats fàcils: fer-de una trena, una cua, un recollit, una cresta... ja no serà un problema. A les 16.30h. Taller gratuït.

Túnel del Terror 'El Gran Hotel' (Granollers): El Túnel del Terror de l'Equipament Juvenil El Gra de Granollers obre les seves portes el dissabte. Les entrades gratuïtes es poden recollir del 22 al 26 d'octubre al mateix Gra. El túnel obrirà les seves portes de 17h a 22h.

Taller de quadres amb grafit: Estaves pensant en canviar la decoració de la teva habitació? Doncs aprofita el taller de quadres amb grafit que et proposem. No et gastis diners en decoració. A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.

Taller de maquillatge fantàstic: S'apropa La Nit de Terror 2012 i nosaltres ja anem escalfant motors amb un taller de maquillatge fantàstic. T'atreveixes? A les 16.30h. Taller gratuït, però amb inscripció prèvia.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.