l'Aliança celebra la seva festa jove: #SUPERCASTANYA12

L'Ateneu l'Aliança celebra el proper dimecres 31, a partir de les 00h, la seva festa més jove de l'any amb la millor música del moment de la ma del Dj Jordi RB. Nit de castanyes, moscatell i festa completament gratuïta.

Però això no és tot, també tindrà lloc el Bingo Musical: una competició semblant a un bingo convencional però en comptes de fer servir números, s'escolten cançons i els participants l'han d'identificar i marcar-la a la butlleta. Si fas línia (tens 3 cançons de la mateixa línia) o bingo (si tens les 6 cançons que han sonat), aconseguiràs un premi!

Aquesta celebració entra en el marc d'activitats de la Festa Anyal de l'Ateneu l'Aliança. L'entitat celebra un any més la festa que commemora el seu naixement.

    ► Estigues al corrent de totes les novetats a l'esdeveniment oficial del Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.