Dj’s, grafits, balls urbans i performances, al segon Golden Jam Festival de Parets

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Parets del Vallès i l'entitat Las Haches del Valle organitzen conjuntament la segona edició del Golden Jam Festival que tindrà lloc el proper dissabte 6 d'octubre al Casal de Can Bujtosa (c/ La Salut, 50-52) de 18h a 2h de la matinada.

El festival, amb entrada gratuïta, s'encetarà amb l'actuació de diversos Dj's i una sessió de grafits sobre camions i inclourà un concurs de Break Dance i l'exhibició de balls urbans. Tampoc hi faltaran performances de grafit i pintura corporal.

Per acabar la nit es podrà gaudir d'una festa hip-hop i durant el transcurs de l'activitat, es posarà a la disposició dels assistents servei de barra amb begudes i menjar a preus populars.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.