Divendres Santa Eulàlia munta el terrorífic 'Circ d'en Pazzo'

Els joves de Santa Eulàlia de Ronçana organitzen aquest divendres 5 d'octubre el seu Túnel del terror 2012: "El circ d'en Pazzo". Estàs disposat a passar una nit de terror de la mà d'un circ molt especial que us farà morir de riure?

Aquesta segona edició del Passatge del Terror, escollida a través de l'assemblea jove 2012 i organitzada pel Grup de Teatre Jove de Santa Eulàlia, es durà a terme, a partir de les 22h00, a l'aparcament d'autobusos de l'institut de la Vall del Tenes. L'entrada tindrà un cost de 2 euros per participant.

Aquest any l'activitat tornarà a comptar amb la col·laboració del Teatre Nacional del Tenes i, com a novetat, també participaran actors del Túnel del Terror del Tibidabo.

Per participar serà necessari que els visitants porteu una llanterna per cada cinc persones i calçat adequat per caminar pel bosc. L'organització recomana que aquelles persones que pateixen del cor, dones embarassades i persones porugues en general s'abstinguin de participar de l'activitat.

Si voleu passar por, en Pazzo us espera amb els braços oberts...



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.