Nit de Terror 2012

El Centre d'Experimentació amb Humans de Lliçà d'Amunt, situat al Recinte Municipal dels Galliners, ha iniciat el 'Projecte Gènesis' que, desprès de molts anys de recerca, pretén trobar la medicina definitiva per acabar amb la mort dels éssers humans. El Virus Gènesis reviurà qualsevol cadàver gairebé d'immediat, amb una sola injecció del sèrum, mitjançant la regeneració del sistema nerviós.

Els veïns del Centre d'Experimentació han comentat a les autoritats que no deixen d'arribar camions plens cadàvers per ser investigats. També expliquen que, de tant en tant, senten sorolls esgarrifosos, plors i que a les finestres es veuen formes que no semblen humanes.

El Centre demana ajut de científics especialitzats en biologia humana per fer un cop de mà, i les autoritats pensen que aquest pot ser un bon moment per entrar i investigar què és el què realment passa al Centre d'Experimentació amb Humans. T'atreveixes a ajudar-los?

L'horari d'investigació especialitzada és el dissabte 10 de Novembre a partir de les 5h de la tarda, que començarà la venda d'entrades limitades i fins les 21h, al Recinte Municipal dels Galliners. El preu és d'1€ per socis del Galliner, 2€ per la resta de joves i 4€ per majors de 30 anys.

RECOMANACIONS
  • No toquis a ningú i ningú et tocarà.
  • No està permès fer fotografies i gravar.
  • No és recomanable l'entrada a menor de 12 anys.
  • No es recomana la assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

Segueix la Nit de Terror a l'esdeveniment del Facebook


T'atreveixes a entrar?

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.