Curs Monitors lleure hivern 2012-2013

Aquest hivern ja pots treure't el carnet de monitor de lleure gràcies al curs que realitzen els serveis de Joventut dels municipis de La Vall del Tenes. El curs va dirigit a joves de Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia i Bigues i Riells d'entre 18 i 30 anys.

Les inscripcions són obertes fins el 14 de desembre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt i als Espais Joves dels diferents municipis. El preu és de 160€. Per a més informació pots adreçar-te a l'Espai Jove El Galliner mitjançant el correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat.

El curs de Monitors i Monitores de Lleure Infantil i Juvenil es realitzarà durant les vacances de Nadal els dies 22, 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de Desembre i 2, 3, 4, 5 i 12 de Gener en horari de matí i/o tarda. Els matins de 9h a 14h i les tardes de 15h30 a 18h30.

Realitzant aquest curs obtindràs el diploma de Monitor/a d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil, atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquest consta de 275 hores distribuïdes en tres blocs: l'Etapa lectiva de 100 hores, les quals tenen com a objectiu la transmissió dels continguts i els recursos necessaris que necessaris d'un bon monitor; l'Etapa de pràctiques de 150 hores, que faràs per practicar tot allò que has après durant la primera etapa; i el Treball personal que és valorat com a 25 hores, en el qual faràs una memòria del teu període de pràctiques.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.