Tardes Joves: Desembre de 2012

Desprès de vàries setmanes sense tallers i grans activitats i amb un recentment estrenat Espai Jove, tornem a la càrrega amb les activitats d'aquest darrer més de l'any. Vine a descobrir i estrenar el nou Galliner! Ara de 4h de la tarda a 8h del vespre a l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

Decorem el nou espai: El nou equipament del Galliner disposa de vidrieres amb vinils per decorar l'espai, però hem deixat un de lliure per què puguis fer les teves creacions. Aquest dilluns l'estrenem, deixa volar la teva imaginació!

Taller de sexualitat: Saps com es col·loca un preservatiu? Tens alguna pregunta sobre sexualitat? No et perdis el taller que t'oferim al Galliner per a que no et quedis amb cap dubte. I si et fa vergonya preguntar, envia la teva consulta a elgalliner@llicamunt.cat . A les 16.30h. Activitat gratuïta.

X Dijous 7 i divendres 8 El Galliner romandrà tancat per pont

Pinta la samarreta dels drets humans: Celebrem el dia internacional dels drets humans, i volem que puguis plasmar el teu disseny a una samarreta. Si és la primera vegada que la fas, l'activitat no té cap cost (sinó hauràs de pagar 3 euros o portar-la de casa). A les 16.30h. Amb inscripció prèvia.

Campanya cap nen i nena sense regal: En aquests temps de crisis demostrarem la nostra solidaritat, encarregant-nos de que cap nen o nena es quedi sense regal aquest Nadal... ens ajudes? Crearem diferents joguines per regalar i farem una recollida de joguines de segona mà. És important que tot estigui en bon estat, les coses inservibles hauràs de portar-les a la deixalleria! A les 16.30h.

Xerrada sobre voluntariat: Ajudar als altres és la teva vocació? T'agradaria participar en un projecte d'un altre país? Sou un grup i teniu idees per ajudar als demés? Vine al Galliner i et farem una primera aproximació sobre el tema. Si surt gent interessada, estudiarem projectes per poder tirar-los endavant. T'animes? A les 17.00h. Cal inscripció prèvia.

Taller de Decoupage creatiu: T'ha tocat fer un amic invisible o cap altre regal de Nadal? Amb aquest taller t'ensenyarem a decorar caixes de regal, de sabates, joiers...


Torneig de PlayStation 3: Fifa 13: Ho estaves esperant, ja tenim aquí el torneig de Fifa 2013 amb premi per la guanyadora o el guanyador. Inscripcions el mateix dia de 16.00h a 18.00h. Es realitzarà un sorteig per a definir l'ordre dels participants i justament es començarà quan cadascú sàpiga el seu número de participació.

Taller de galetes nadalenques: De xocolata, sense, amb un toc de iogurt, de llimona... crearem un munt de galetes diferents, i, les decorarem amb formes nadalenques. Tu decideixes si te les menges o les regales. A les 16.30h. Amb inscripció prèvia.

Taller Posa't guap@: S'apropen les festes i t'hem preparat un intensiu de bellesa. Aprofita, ja siguis noi o noia, perquè tindrem de tot: perruqueria, manicura, maquillatge... A les 16.30h. Amb inscripció prèvia.

Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2012: Activitats variades per a petits i joves. Per als joves hi haurà un espai d'ordinadors i consoles i activitats a l'exterior com el Paintball (guerra de pintura). Us hem preparat algunes sorpreses perquè gaudiu d'un bon Nadal. us hi esperem!


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.