Celebra el Sant Jordi més jove al Galliner

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza, del 15 al 28 d'abril, una festa de Sant Jordi amb moltes activitats durant la setmana relacionades amb la llegenda i amb col·laboració de les entitats municipals.

Nosaltres, com sempre, al Bloc del Galliner fem un recull de les activitats i tallers que són d'interès dels joves Lliçanencs:



TALLER DE DECORACIÓ DE VIDRES
Dilluns 15 d'abril a les 17h
Ja toca renovar el vidre del Galliner. T'apuntes a feruna decoració ben original per a Sant Jordi? Deixa volar la teva vena artística. Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.

ESCRIBIM UN LLIBRE COL·LABORATIU
A partir de dilluns 15 d'abri
Dilluns comencem a escriure un llibre entre tots. Llegeix el què han escrit els altres i continua la història, així de fàcil! Només has deixar volar la teva imaginació.

TALLER DE COMPLEMENTS MEDIEVALS
Dimarts 16 d'abril a les 17h
Crea diversos complements que es podien lluir a l’època medieval. Ara que s'apropa la Fira Medieval del nostre municipi el proper dissabte dia 20, et proposem un taller d'allò més original: Vine a fer-te diversos complements, tant de noi com de noia, perfectes per a l'ocasió. Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys. +Informació

TALLER DE PENTINATS MEDIEVALS
Dijous 18 d'abril a les 17h
Aprèn a fer diferents pentinats de l’època Medieval. Seguint amb la temàtica d'aquesta setmana et volem ensenyar a pentinar-te com es feia a l'època: cintes, trenes, recollits... Tot amb una visió molt actual que podràs aprofitar per a qualsevol dia... Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys. +Informació

LLIURAMENT DE PREMIS DEL I CONCURS INFANTIL I JUVENIL DE PUNTS DE LLIBRE
Divendres 19 d'abril a les 18h30
Sala d‘Actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres. Fa unes setmanes convocàvem un concurs de punts de llibre entre els joves del municipi. Divendres es decideixen els punts de llibre guanyadors que es repartiran entre els usuaris de la Biblioteca. +Informació

FIRA MEDIEVAL
Dissabte 20 d'abril a les 10h
Fira de productes artesans, mostres d’oficis i tallers infantils de maquillatge i de disfresses medievals. L’horari serà entre les 10h i les 21h. Plaça de l’Església i c. Mossèn Blancafort.
Organitza: Ajuntament de Lliçà d’Amunt

CATALUNYA, PRINCESA MEVA
Dissabte 20 d'abril a les 19h
Un drac ferotge, un regne atemorit, una princesa en perill ... son alguns dels ingredients que trobaràs en aquesta particular e insòlita versió de la llegenda de Sant Jordi. Espectacle itinerant que començarà a la Plaça de l’Església i acabarà amb la cremada del drac a l’esplanada del carrer de l’Aliança. Amb la participació de la colla de Gitanes, la colla de Gegants, la Coral l’Aliança, la Colla del Ritme, la colla de Diables de la Vall del Tenes, la Comissió de Festes, l’Ateneu l’Aliança, el Cor Infantil i la Banda de l’Escola de Música de la Vall del Tenes i altres persones a títol particular.
Coordina: Ajuntament de Lliçà d’Amunt. Des de la Plaça de l’Església. +Informació

TALLER DE ROSES REALS
Dilluns 22 d'abril a les 17h
L'endemà és Sant Jordi i et volem ensenyar a decorar una rosa natural per a que la regalis a qui més t'agradi. No deixis passar aquesta oportunitat i aprèn a guarnir roses amb cintes, papers de colors i altre materials. Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.

TALLERS DE SANT JORDI A L'INS LLIÇÀ
Dimarts 23 d'abril a les 11h
Com cada any, l'equip del Galliner visitarà l'INS Lliçà per fer tallers de manualitats sobre Sant Jordi al pati de l'institut.

TALLER DE CREACIÓ DE ROSES
Dimarts 23 d'abril a les 17h
Elaboració de roses amb goma Eva. Potser ja t'han regalat una rosa, però abans que es marceixin volem ensenyar-te a fer- ne una que puguis conservar per sempre i, a més, que et perfumi l'habitació. Què et sembla? Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.

TALLER DE PUNTS DE LLIBRE AMB SORRA DE COLORS
Dijous 25 d'abril a les 17h
Ja has començat a llegir-te els llibres que t'han regalat per Sant Jordi? Només et falta crear el teu punt de llibre personalitzat. Farem servir diferents materials, només has d'escollir el que més t'agradi. Adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.


Programa d'activitats de Sant Jordi a Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.