Parlem de les begudes energètiques?

Són les begudes energètiques perjudicials per la salut? Ens perjudiquen o ens afavoreixen? Fan pujar el ritme cardíac? El Projecte de Prevenció de Drogues (PPD) de la Vall del Tenes ha fet un experiment per resoldre tots els dubtes sobre les Begudes energètiques i el seu ús.



El PPD a Lliçà d'Amunt
El Programa de Prevenció de Drogues de La Vall del Tenes (PPD) treballa per informa-te sobre els riscos de el consum de drogues, tabac, alcohol, begudes energètiques, Cànnabis, cocaïna, etc. Aquests tallers de prevenció es fan tant a l'Espai Jove com als instituts. Si tens qualsevol consulta sobre aquest tipus de substàncies pots adreçar-te al programa a través del telèfon (o via whatsapp) 649 630 131, info@ppd.cat o la seva pàgina web www.ppd.cat.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.