Es busquen monitors de lleure per treballar en el Casal d'Estiu

Si ets jove, t'agrada el món del lleure, ets actiu i participatiu i tens el títol de monitor/a del lleure, encara estàs a temps d'entregar el teu currículum fins el dia 6 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament per participar al Casal d'Estiu que organitzem des de la Regidoria de Joventut en col·laboració amb el Grup l'Esplai de Lliçà d'Amunt.

Aquest anunci es suma a la oferta de feina de monitors d'activitats esportives que fa la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament per aquest estiu des del passat mes d'abril. +Informació

5 comentaris:

  1. Hola bona tarda, quin horari es fa? Si estàs fent el curs pots entrar?
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Diu que és fins el dia 6 de maig, ja ha passat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, el període ja ha passat. l'entrada va publicar-se el 29 d'abril. En qualsevol cas, encara pots presentar-te a l'oferta de monitor d'activitats esportives del Casal d'Esport: http://elgalliner.blogspot.com.es/2013/04/vols-treballar-de-monitora-dactivitats.html

      Elimina
  3. Si no sabies de l'existència d'aquest casal d'estiu i vas deixar a l'OAC el curriculum pel casal d'esport no hi ha manera de que també es tingui en compte la teva sol.licitud de monitora per aquest casal?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les convocatòries de feina són diferents, per tant no estan connectades entre si. És a dir que si has presentat un currículum al Casal d'Esport i no t'agafen com a monitor, el teu currículum no passa al Casal d'Estiu. Els dos casals són organitzats per àrees diferents de l'Ajuntament i amb diferents convocatòries ja que són dos tipus de casals: un esportiu i l'altre de lleure.

      Elimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.