Benzina gratis per als conductors que donin negatiu en alcoholèmia

Les regidories de Governació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt han tornat a engegar la campanya "Apunta't al 0'0" per incentivar la conducció segura entre els lliçanencs.

Durant els mesos de juny, octubre i novembre de 2013, l'Ajuntament regalarà vals de 5€ als conductors residents al municipi que donin una taxa negativa (0'0) en els controls d'alcoholèmia realitzats per la Policia Local.

Aquests conductors obtindran un val de descompte de 5 euros en la reposició de combustible a les estacions de servei del municipi Gasuir SL (de la carretera BV-1432) de Lliçà d'Amunt a Granollers, i Repsol de la C17. Per gaudir del descompte s'haurà de presentar el val i el DNI.

Exemple de val descompte de la campanya

AL COTXE NO TE LA JUGUIS, TU TENS LA CLAU!
Quant de temps ha de passar des que ens prenem alguna beguda alcohòlica fins que podem agafar el cotxe amb totes les nostres capacitats? Descobreix-ho!


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.