Lliçà d'Amunt ja és a Instagram

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha creat un compte a la xarxa social per compartir fotos Instagram. Aquest compte permet promoure el municipi a través d'imatges dels diferents racons històrics, equipaments o activitats i esdeveniments que es desenvolupen a les nostres terres.


Per inaugurar aquest compte d'Instagram, l'Ajuntament ha proposat una iniciativa perquè pengem les nostres fotografies del municipi amb l'etiqueta #miradesdeLliçà

Per participar només has de penjar les fotografies des de l'aplicació per a telèfons mòbils sobre paisatges, patrimoni i petits racons amb l'etiqueta (o hashtag) #miradesdeLliçà des de l'1 fins el 15 de juny.  Totes les fotografies publicades, que compleixin amb les bases de participació establertes, seran difoses a través del web municipal i de les xarxes socials de l'Ajuntament.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.