Nit de Teror 2013: dissabte 9 de novembre

A l'edifici municipal Folch i Torres tenen lloc successos molt estranys... Hi ha nits que els veïns escolten crits esgarrifosos i veuen ombres que no semblen humanes darrere les finestres. L'Ajuntament ens ha encarregat saber què és el què passa allà i solucionar-ho. T'atraveixes? Vine a descobrir-ho el dissabte 9 de novembre a les 18h.

Hem quedat amb la Policia que hi anirem el dissabte 9 de Novembre a partir de les 5h de la tarda, que començarà la venda d'entrades i posteriorment a les 9h del vespre, a l'Edifici Folch i Torres (al costat del Casal d'Avis). El preu és d'1€ per socis del Galliner, 2€ per la resta de joves i 4€ per majors de 30 anys.

Durant tota l'activitat es projectaran imatges terrorífiques i pel·lícules de terror en pantalla gegant per fer més amena l'espera i anar entrant en l'ambient.

RECOMANACIONS
No toquis a ningú i ningú et tocarà.
No està permès fer fotografies i gravar.
No és recomanable l'entrada a menor de 12 anys.
No es recomana la assistència a dones embarassades, persones amb problemes hepàtics, cardíacs, epilèptics, amb fotosensibilitat i persones sensibles a la foscor.

  ► Segueix la Nit de Terror a l'esdeveniment del Facebook


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.