L'Ateneu l'Aliança celebra la seva Festa Anyal 2013

Aquest mes de novembre l'Ateneu l'Aliança està d'aniversari, fa 88 anys! I per celebrar la gran festa de l'entitat ha programat un seguit d'activitats per a tots els públics.

Des del Galliner fem un tast de les activitats que poden ser d'interès juvenil. Pots veure-les totes al web de l'Aliança i al fulletó informatiu (PDF).


#Volemfesta: Festa de la Castanyada
Dijous 31 d'octubre / 23h30
Celebra la Castanyada a l'Aliança, tant si vas disfressat com si no, tant si ets de castanyes i panellets o de moniatos, tant si lligues molt o sempre t'emportes carbasses… la millor música del moment i el millor ambient t'esperen! Música DJ, projeccions, preus populars, etc.
Entrada gratuïta

Vermut-Concert de Jazz
Diumenge 3 de novembre / 12h
Vermut de Festa Anyal dels socis i concert de jazz amb el trio Heartbreak Hotel, que toquen estàndards amb molt d'espectacle.Entrada gratuïta per als socis / no socis: 4€ (inclou una beguda/vermut)


Un jamón para el mejor
Divendres 8 de novembre / 23h
Concurs on deu intrèpids intentaran arribar al final i, com diu el seu nom, el premi és "un jamón para el mejor". Després música i copes per acabar la nit.
Entrada lliure

Concerts tribut a The Doors i Janis Joplin
Dissabte 9 de novembre / 23h
El rock psicodèlic americà dels anys 60 i 70, torna a l'Aliança de la mà de dos dels seus màxims exponents: The Doors i janis Joplin. Dónen vida a The Doorls la banda tribut The Other Doors i a Janis Joplin la banda La Kozmic Band.
Entrada: socis i anticipada 5€ / no socis 7€

La màgia del Mag Lari
Divendres 816de novembre / 18h
Aparicions i desaparicions, participació del públic i grans il·lusions, tot amanit amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no deixarà indiferent. +Informació
Entrada: socis i anticipada 12€ / no socis i taquilla 15€ / joves 10€ (a l'OAC de l'Ajuntament)

Tres veus, tres edats
Divendres 22 de novembre / 20h30
Tres veus, Joana Raspall, Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu, parlen de la infantesa, la maduresa i la vellesa a través de la poesia. Muntatge del grup Parabelorella, de Teresa Arrufat, Antonio bermejo i Maite Mompart. Col·laboren l'Anna Gonzàlez a la guitarra i la Mireia Vilageliu a la veu.
Entrada: 1€ a taquilla

ImproShow
Dissabte 23 de novembre / 23h
Després de l'èxit de la temporada passada torna l'Impro Show a l'Aliança. Deixa't sorprendre per les improvisacions dels actors de la companyia Planeta Impro! Et proposem un espectacle d'humor, diferent i únic sense guió on el públic ajuda amb suggeriments de tot tipus que s'utilitzaran per anar teixint les històries damunt de l'escenari.
Entrada: socis i anticipada 6€ / no socis a taquilla 8€

XXI Joc de pistes
Dissabte 30 de novembre / 8h
Tradicional macrogimcana pels racons de Lliçà d'Amunt i dinar. Ja veurem qui guanya... i a la nit festa i passi de fotos dels millors moments del dia!
Inscripcions del 4 al 8 de novembre. Preu: socis 20€ / no socis 25€ (inclou dinar)


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.