Busquem el Jove Galliner de l'any 2013

Ulises Morales i Queren Guardia,
Joves Galliner de l'any 2012
El "Jove Galliner de l'any" és un premi que atorga la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt als joves d'entre 12 i 30 anys que han col·laborat activament, ja sigui de manera puntual o periòdica, en el desenvolupament de les activitats organitzades per l'àrea o l'Espai Jove El Galliner durant el 2013.

D'entre totes les candidatures s'escollirà aquella que hagi estat més representativa per a la Regidoria. Al concurs, s'estableixen dues categories: Juvenil A, que comprèn joves d'entre 12 i 17 anys; i Juvenil B, formada per majors de 18 anys i fins als 30. A la persona escollida de cada categoria se li farà lliurament d'una placa commemorativa i se li realitzarà una entrevista personal que es publicarà al Bloc del Galliner.

El període de presentacions de candidatures finalitza el 27 de desembre. Aquestes s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. La Regidora de Joventut, Maria Èugenia Sanz, farà lliurament dels premis el 30 de desembre durant els actes del Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2013.

FES-TE CANDIDAT O PRESENTA'N UN
Si tens entre 12 i 30 anys i has participat activament en les activitats organitzades, pots presentar la teva candidatura a ser el Jove Galliner de l'any 2013. Però això no és tot, si creus que un amic teu mereix el premi pots presentar tu la seva candidatura!

Per presentar una candidatura has d'entregar un escrit amb una extenció mínima d'un full (i màxima de 5) amb una reflexió sobre quina i com ha estat la participació amb la Regidoria de Joventut, així com defensar per què creus que podria ser mereixedor o mereixedora del premi.

Bases del concurs Jove Galliner de l'Any 2013

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.