Puja al Bus per La Marató 2013

El proper divendres 13 de desembre col·labora amb La Marató de TV3 fent servir els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA). Els beneficis de tota la jornada anirà destinat al projecte solidari del programa de TV3 que aquesta edició va dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Pots col·laborar fàcilment agafant el transport urbà del nostre municipi i comprar un bitllet senzill o amb targeta (T-10) si ja ets usuari habitual.

I si no has d'anar enlloc, pots ajudar pujant al bus a una parada i baixar a la següent i ja hauràs aportat el teu granet de sorra. O, si et sembla massa complicat, puja al BUS, fes la teva donació i torna a baixar.

"Puja al BUS per La Marató" és una iniciativa solidària de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de destinar a La Marató de TV3 la recaptació que es faci entre les tres línies urbanes dels Transports de Lliçà d'Amunt durant tota la jornada del divendres 13 de desembre de 2013.

Naixem amb 100.000 milions de neurones. Amb el pas del temps, algunes es van perdent i moren, però el nostre cos només és capaç de crear-ne algunes de noves, molt poques. Es tracta d'un procés natural lligat a l'envelliment de les persones. De vegades, però, les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del que és normal. És llavors quan apareixen les malalties neurodegeneratives. No són malalties de gent gran, sinó que poden afectar qualsevol edat, des de la infància.

Nosaltres pujarem al Bus, i tu?


Resultats de la campanya
Resultats Puja al Bus per La Marató
El Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) va recaptar el passat divendres 14 de desembre més de 655€ amb la campanya "Puja al Bus per La Marató" que recaptava diners pel programa de TV3. La recaptació dels TLA sumada al sorteig solidari de dues paneres per La Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt (2.044'72€) fa un total de 2.704'54€ que els Lliçanencs i Lliçanenques van donar a La Marató de TV3.
En total el programa va aconseguir més de 10 Milions d'Euros que s'invertiran en recerca sobre el Càncer.




També pots fer un donatiu

  • El dia de La Marató (diumenge 15 de desembre) trucant al telèfon 905 11 50 50
  • Per internet: www.tv3.cat/marato/donatius
  • Mitjançant un ingrés al compte corrent de la Fundació marató
  • Servicaixa
  • Aplicacions per a smartphones. 



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.