Curs gratuït de dinamitzadors i dinamitzadores al Galliner

El proper mes d'abril realitzarem el primer curs de dinamitzadors i dinamitzadores a l'Espai Jove El Galliner. L'objectiu d'aquest curs és donar eines bàsiques, als i les joves, per a que puguin aprendre a dissenyar activitats al municipi i gestionar-les econòmicament, amb la supervisió de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament. 

Es pretén que sorgeixi un grup de joves motor que pugui crear, dissenyar i engegar activitats durant l'any.

El curs de dinamitzadors i dinamitzadores, dirigit a joves a partir de 2n d'ESO, serà teòricpràctic i es realitzarà a l'Espai Jove El Galliner, ubicat a la Biblioteca Ca l'Oliveres. S'atorgarà un diploma als i les assistents que acrediti la realització del curs.

Tindrà una durada de 20 hores i es realitzarà en quatre sessions que es dividiran entre les tardes de divendres i els matins de dissabte dels dies 4, 5, 11 i 12 d'abril. El curs és totalment gratuït, encara que cal inscriure's prèviament abans del dilluns 31 de març. Les places són limitades.


CURS DE DINAMITZADORS/RES
Preu: Gratuït
Joves a partir de 2n d'ESO
Dies: 4, 5, 11 i 12 d'abril
Inscripcions: abans del 31 de març
Lloc: Espai Jove El Galliner

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.