Curs intensiu de Directors/res de lleure Setmana Santa 2014

Aquesta Setmana Santa posem en marxa el curs intensiu de Directors/res de lleure infantil i juvenil els mesos d'abril i maig de 2014. El curs va dirigit a Joves d'entre 18 i 30 anys residents a Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells.

El curs està limitat a 25 places i el període d'inscripció finalitzarà el dimarts 8 d'abril, es pot fer la sol·licitud a l'Espai Jove El Galliner i als punts joves dels diferents municipis de la Vall del Tenes. El preu del curs és de 275 euros.


El curs de Directors i Directores de Lleure Infantil i Juvenil es realitzarà durant les vacances de setmana santa els dies 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 i 27 d'Abril i 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 i 25 de maig en horari de matí i/o tarda. Els matins de 9h a 14h i les tardes de 15h a 19h.


PER FER LA INSCRIPCIÓ ÉS NECESSARI:

  • Ser major de 18 anys 
  • Complir una de les dues premisses següents: Estar en possessió del títol de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil (ja sigui segons la nova normativa o l’antiga); o tenir experiència en el món del lleure acreditable i estar en possessió.
  • Una fotografia de carnet 
  • Una fotocòpia del DNI 
  • El full de dades personals i qüestionari inicial omplert
Per a més informació sobre el curs pots contactar amb nosaltres de dilluns a divendres de 16h a 20h a l'Espai Jove El Galliner, mitjançant el correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat o per telèfon al 93 860 70 01.

DOCUMENTS ADJUNTS


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.