Els Pets en concert a l'Ateneu l'Aliança

El proper divendres 11 d'abril l'Ateneu l'Aliança rep Els Pets en concert per presentar el seu nou disc "L'àrea petita" a les 23h. Els Pets és un dels grups més importants de pop-rock català que ha aconseguit ser un referent per a tota una generació.

El preu de l'entrada és de 12€ per als socis i compra anticipada, i de 15€ per als no socis i a taquilla. Les entrades anticipades es poden comprar a l'oficina de l'Ateneu, al Bar de l'Aliança i per internet a l'E-tiquet de l'entitat.

Els Pets
Després de vint-i-sis anys de trajectòria, Els Pets, signifiquen molt per molta gent, perquè formen part de la quotidianitat del país, com els vermuts del diumenge o les matinades de festa major. Per alguns són sinònim del seu primer concert, aquell que mai oblidaran, amb el que van fer el primer petó, el primer creuament de mirades, la primera festa, el primer amor. Per altres són la banda sonora de la seva vida, el grup amb el qual han crescut, els companys de viatge que han anat il·lustrant sonorament les diferents etapes de la seva vida, des de la rauxa i la contundència de la primera època fins la serenor i maduresa de l'actualitat.

Els Pets, igual que Serrat o Llach a la dècada dels setanta, han esdevingut un referent per tota una generació, la dels norantes 90’s. Han estat també, un referent de compromís amb la llengua i de coherència amb una manera de pensar, de la qual mai se n'han amagat i de la qual n'han fet bandera, compromesa amb una llengua i una cultura i sobretot capaç de conjugar la reivindicació social amb la tendresa dels sentiments.


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.