Concurs de fotografia Memorial Joan Soley 2014

"La pols" - Lliçà d'Amunt
2n premi MJS9 per Josep Prims
Un any més l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha posat en marxa la desena edició del Concurs de fotografia Memorial Joan Soley amb la col·laboració del fotògraf lliçanenc Màrius Gómez i Foto Casanova. El concurs té dues temàtiques: Lliçà d'Amunt en tots els seus aspectes, Tema lliure sobre muntanya i paisatge, i el color verd.


La novetat d'aquesta edició és la introducció d'una categoria nova adreçada als joves fins a 18 anys. Les fotos d'aquesta categoria s'han d'enviar per internet i les tres fotografies guanyadores s'escolliran per votació popular a partir d'un sorteig on-line (del 28 d'abril al 15 de maig).

NOTA: S'amplia el termini per a la presentació de fotografies de la categoria Jove fins el dimecres 30 d'abril.

Els premis consisteixen en 350 euros per a la fotografia guanyadora, 250 euros per a la segona i 150 euros per al tercer classificat (entre d'altres) en cadascuna de les temàtiques convencionals i 100€, 50€ i 30€ bescanviables en la botiga Game per a la categoria Jove del concurs.

Podrà participar-hi qualsevol persona que ho desitgi. Les inscripcions són gratuïtes. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies de tamany i de tècnica lliure. El termini de recepció de les obres finalitzarà el divendres 25 d'abril; es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament.

El veredicte i el lliurament de premis es farà el dissabte 17 de maig, a les 19h30, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres coincidint amb l'obertura de l'exposició.



Nova categoria jove
Aquesta edició la organització del concurs estrena categoria jove per a fomentar la participació dels joves amb talent menors de 18 anys del municipi. Les fotografies d'aquesta categoria han de ser de temàtica "el color verd". Per facilitar la participació, les obres es podran enviar per internet a través d'un formulari habilitat a la pàgina web de l'Ajuntament. Cada participant podrà enviar un màxim de 3 fotografies.

Totes les fotografies rebudes es mostraran al web de l’Ajuntament on, per votació popular,  es seleccionaran les tres obres guanyadores del 28 d'abril al 15 de maig. Els propis participants hauran de fer difusió de la seva obra a través de les xarxes socials amb el hashtag del concurs #ConcursMJS10 per a aconseguir més vots.

PREMIS
  • 1r premi: Val de 100 euros a la botiga GAME 
  • 2n premi: Val de 50 euros a la botiga GAME 
  • 3r premi: Val de 30 euros a la botiga GAME 


MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Bases del concurs

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.