Els divendres Assessoria Laboral per a Joves al Galliner

Necessites orientació per buscar o canviar de feina? Necessites informació per seguir-te formant o assessorament sobre el món laboral? Tens una entrevista i no tens clar com superar-la? No saps com fer o millorar el teu currículum?

Si et trobes a l'atur, cerques la teva primera feina o bé vols iniciar un canvi en la teva trajectòria professional, et convidem a visitar el renovat Servei d'Assessoria Laboral de El Galliner.

Algunes de les informacions i activitats que s'ofereixen són: tècniques i eines per fer un currículum, una carta de presentació o com fer una entrevista de treball; com fer recerca de feina a través d'Internet o d'altres recursos disponibles; etc. Els cursos, xerrades o altres activitats complementàries, es podran consultar a la l'Agenda del Galliner o mitjançant les xarxes socials.

Pots concertar la teva cita presencial ment a l'Espai Jove El Galliner o trucant al 93 860 70 01. Les consultes són personalitzades i per això cal concertar-les prèviament. L'horari d'assessoria és els divendres de 4h de la tarda a 8h del vespre.

Ofertes de feina
Si busques feina, pots consultar les ofertes que hi ha al Vallès Orientar, actualitzades setmanalment, a través del taulell d'ofertes en línia de l'Oficina Jove del Vallès Oriental o al taulell físic d'Ofertes de Feina que hi ha a l'Espai Jove El Galliner.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.