Aquest divendres arriba el carnaval al Galliner

Si nois, aquest divendres a les 6h de la tarda farem la primera reunió per començar amb els preparatius de la festa de carnaval. Però aquesta festa funcionarà de manera diferent que anys enrere: crearem una comparsa per la rua municipal de carnaval del proper 5 de març. 

Com cada any, al Galliner no ens oblidem del carnaval. Sempre s’ha preparat una festa de disfresses dedicada exclusivament a joves, però ara hem decidit anar més enllà i crear la nostre pròpia comparsa a la rua municipal, la comparsa més jove de Lliçà d’Amunt.

Comencem aquest divendres, a les 18h al Galliner, amb la primera reunió per triar la disfressa, explicar que és el que tenim pensat, posar-ho en conjunt amb vosaltres i començar a organitzar-nos.

T'esperem! 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.