Bon any 2011

Des de El Galliner us desitgem un bon any 2011, i ho volem celebrar de dues maneres: presentant-vos el nostre cartell d’any nou i fent un repàs al que ha estat el millor i el pitjor del nostre 2010.

Vam començar l’any posant en marxa l’Espai Obert amb el taller de Deejay i Tecktonick (a càrrec de David Martinez, un dels millors Deejay de la zona), de Photoshop per als que els hi agrada retocar fotos, el de Bijuteria, de pentinats de primavera, de Capoeira, decoració de samarretes, i un llarg etcètera de tallers que han omplert tots els divendres del 2010.

No ens podem oblidar de les Ona Jove que ens han fet gaudir de les nits més divertides com la de Carnaval; l’Urban Style amb concerts, actuacions, grafits, hip-hop...; la Jornada Medieval on el nostre poble viatja al Segle XV amb els cinc sentits: gaudir d’espectacles, bona música, menjar casolà, tallers i l’encant del món medieval; la Nit de Halloween per a qui els agraden les experiències fortes; i per últim, però per això no menys important, el Blue Festival, música i ambient de festa per passar una nit inoblidable.

Però el nostre any no acaba aquí, hem gaudit d’un servei d’assessoria laboral que ens ha ajudat a trobar feina, unes gimcanes que ens han fet posar-nos a la pell dels que tenen vides més complicades (com els discapacitats), xerrades sobre els temes que més ens preocupen (violència de gènere, pena de mort, lluita contra la Sida...) i, per acabar, el Parc Infantil i Juvenil de Nadal.

Nosaltres marxem de vacances, que com veieu són ben merescudes, i ens retrobem el proper 10 de gener amb molta energia i un 2011 ple de noves activitats i una nova forma de ser: El Bloc del Galliner!

BON ANY 2010 GALLINERS!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.